Uniek in Nederland!

Unieke opleiding in Nederland!

Deze opleiding is uniek in Nederland en draagt volledig bij aan het dierenwelzijn. Na voltooiing van je opleiding is je CV uitgebreid en proberen we de mogelijkheid op een baan voor je te vergroten door o.a. een vacaturebank.

Theorie, praktijk en casestudies

De opleiding staat in het teken van theoretische kennis over dierengedrag en -training, praktische dierentraining en casestudies. Naast het eigen maken van de theorie, welke natuurlijk heel belangrijk om een goede diertrainer worden, bestaat er een ruime mogelijkheid je praktische vaardigheden te trainen. Je dient, voor aanvang van de volgende module, de vorige module met minimaal een voldoende afgerond te hebben.

Certificering

Indien je een module met minimaal een voldoende afrondt, word je beloond met een certificaat. Deze is ondertekend door de directeur van Aeres Barneveld en de directeur van de Dierentrainers Academie. Indien je onverhoopt besluit te stoppen of, na een herexamen helaas toch een onvoldoende haalt, krijg je een certificaat van deelname. Natuurlijk ben je vrij de module over te doen.

Welkomstgeschenk

Als welkomstgeschenk krijgt iedere student die zich inschrijft voor module 1 het studieboek ‘Kapsonesmakrelen en andere verhalen over het trainen van dieren’ van Janine Verschure en Toinny Lukken.

Dierentrainers Academie
Beoordeling studenten

De opleidingen en workshops worden beoordeeld met gemiddeld een 8,7 en daar zijn we enorm trots op.